Πώς να συμπιέζετε και να στέλνετε τα αρχεία σχολιασμού

 1. Ανοίξτε τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θέλετε να επιλέξετε. Έστω ότι τα αρχεία που θέλετε να στείλετε έχουν την κατάληξη .fs.
 2. Επιλέξτε τα fs αρχεία χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους:
  1. Για να επιλέξετε μια διαδοχική ομάδα αρχείων ή φακέλων, κάντε κλικ στο πρώτο fs αρχείο, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SHIFT και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τελευταίο fs αρχείο.
  2. Για να επιλέξετε αρχεία fs που δεν είναι διαδοχικά, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε κάθε fs αρχείο που θέλετε να επιλέξετε.
 3. Κάντε δεξιό κλικ, επιλέξτε την εντολή "Αποστολή προς" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Συμπιεσμένος φάκελος (μορφή zip)".
 4. Δημιουργείται ένα νέο αρχείο zip. Δώστε του ένα όνομα που θα βοηθήσει όποιον θελήσει να το χρησιμοποιήσει, ακόμη και μετά από καιρό, να καταλάβειτ το περιεχόμενο των αρχείων που περιέχει (π.χ. 20090413_ekpa_Nikolaou.zip). Για να μετονομάσετε το zip αρχείο, κάντε δεξί κλικ πάνω του, κάντε κλικ στην εντολή Μετονομασία και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το νέο όνομα.
 5. Για να στείλετε το zip αρχείο, κάντε δεξιό κλικ πάνω του, τοποθετήστε το δείκτη στην εντολή "Αποστολή προς" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Παραλήπτης αλληλογραφίας".
 6. Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζεται, εισαγάγετε το θέμα του μηνύματος (π.χ. "Παράδοση πρώτης δέσμης αρχείων") και πληκτρολογήστε όλες τις άλλες πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε και νομίζετε ότι θα βοηθήσουν όποιον το διαβάσει να καταλάβει το περιεχόμενο των επισυναπτόμενων αρχείων.
 7. Όταν ολοκληρώσετε την προετοιμασία του μηνύματός σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.